VAN DE WETERING VASTGOED

janine-kooijman3

Janine

Kooijman – van de Wetering

Janine Kooijman is sinds 2001 werkzaam binnen Van de Wetering Vastgoed. Als Register makelaar/taxateur houdt zij zich vooral bezig met de verkoop, bemiddeling, aankoop en taxaties van de particuliere woonmarkt.

jan-van-de-wetering

Jan

van de Wetering

Jan van de Wetering heeft jarenlange ervaring opgebouwd. Jan is bedrijfsmakelaar en taxateur. Hij houdt zich bezig met de in- en verkoop van onroerend goed en het taxeren van bedrijfsmatig onroerend goed.

bertine-van-beek

Bertine

van Beek – van de Wetering

Bertine van Beek is in 2007 het team van Van de Wetering Vastgoed komen versterken. Bertine beheert de binnendienst en ze zorgt voor de nodige hand- en spandiensten.

Sinds 1987

UW MAKELAAR & TAXATEUR

Van de Wetering Vastgoed is in 1987 gestart door Jan van de Wetering. Na jarenlang op de Rabobank in Veen gewerkt te hebben heeft hij de overstap naar de vastgoedmarkt gemaakt.

Vanaf 2001 kreeg Jan versterking van zijn dochter Janine en vanaf 2007 is ook dochter Bertine actief bij het bedrijf betrokken.

Wat begon met de handel in het zelf aankopen en verkopen van onroerend goed is uitgegroeid tot een deskundig makelaars- en taxatiekantoor waar vele zaken mogelijk en bespreekbaar zijn.

 

Onze privacy voorwaarden

Start typing and press Enter to search