ZWIJNDRECHT

Rotterdamseweg 153

Verrassend!

Deze karakteristieke half vrijstaande woning is gelegen in het oude deel van Zwijndrecht. Deze smaakvolle woning is goed verzorgd en onderhouden op een perfecte locatie op slechts 300 meter afstand van winkelcentrum Walburg.

De stijlvolle woning is in 2002 gerenoveerd, hierbij is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.

icoon-huis

350 m3

icoon-perseel

141 m2

icoon-bouwjaar

1916

icoon-prijs

VERKOCHT

Indeling begane grond:

Binnenkomst in een stijlvolle hal met meterkast. De vloer van de hal is voorzien van hout en de wanden zijn voorzien van spuitwerk. In de hal is de trapopgang naar de 1e verdieping. Onder de trap is een ruime bergkast. Ook is er de toegang tot de woonkamer. Deze is ca. 32 m2. De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een schoorsteen.

De keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken met apparatuur. Van hieruit is er een deur naar de achtertuin. Verder is er een inpandige berging met daarin het toilet.

Indeling 1e verdieping:

De 1e verdieping van deze woning heeft een ruime overloop en 3 slaapkamers. Op de overloop is een ruime bergkast. De douche is voorzien van een doucheruimte, een wastafel en een toilet. Vanaf de overloop is er via een vlizotrap toegang tot de bergzolder.

Tuin:

Voor de woning ligt een ruime tuin. Omdat de woning relatief ver naar achter op de kavel ligt, kan hier een terras aangelegd worden. Achter de woning ligt een besloten binnentuin.

Bijzonderheden:

  • Deze woning is goed verzorgd en onderhouden.
  • Verwarming en warm water middels een gasgestookte cv-combi ketel van circa 2002
  • De woning is in 2002 gerenoveerd, hierbij is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.
  • Het betreft hier een stijlvol en smaakvol pand op een perfecte locatie op slechts 300 meter afstand van winkelcentrum Walburg.

Start typing and press Enter to search