WIJK EN AALBURG

Maasdijk 16A

Werken aan huis!

Vrijstaand landhuis op één van de mooiste plekken langs de Maas met aan de groene overzijde Nederhemert-Zuid, een monumentaal dorpje op een schiereiland. Met een oeverbreedte van circa 130 meter langs de rivier en een eigen strand is de plek weergaloos mooi. Panoramisch uitzicht vanuit de tuin, vanaf de terrassen en vanuit de meeste kamers in het huis.

Het perceel meet 11.348 m2 en is parkachtig ingericht. Achterop het perceel staat een schaapskooi en grote schuur met tuinkamer en bij het huis een riet gedekte berging met nog een schuur voor de fietsen e.d. Het huis heeft een inhoud van 740 m3 en de bijgebouwen hebben samen een oppervlakte van circa 136 m2. Rond 1992 is het huis gebouwd. Degelijk en praktisch met de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Voor het huis liggen voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

icoon-perseel

11.348 m2

icoon-slaapkamer

3 slaapkamers

icoon-badkamer

1 badkamer

icoon-garage

1 garage

icoon-prijs

VERKOCHT

Indeling begane grond:

Ruime entree, koele kelder, open keuken met keurige en complete opstelling, schuifpui naar een groot terras, ½ open hobbykamer en de living met haardpartij en groot hoekraam wat een uniek doorzicht geeft over het water van de kreek naar de Maas. Verder een werkkamer, toilet, bijkeuken en verwarmde garage.

Verdieping:

Overloop, 3 grote slaapkamers, 2 loggia’s, 3 dakkapellen, vaste kastruimte en een nette tijdloze badkamer v.v. ligbad (whirlpool), douche, dubbele wastafel en toilet.

De bergzolder is middels vlizotrap toegankelijk.

Bijgebouwen:

Rechts naast het huis staat een goed afgewerkte houten berging in een L-vorm voor de fietsen e.d. Stroom en verlichting aanwezig. Afmetingen ca. 11 x 2.25 meter.

Links naast het huis staat een riet gedekte berging voor het tuingereedschap. Houten constructie. Afmetingen ca. 3 x 2 meter.

Schaapskooi met rieten kap en houten openslaande deuren aan de voorzijde. Elektra en verlichting aanwezig. Afmetingen ca. 6 x 4 meter.

De grootste schuur meet 10 x 6 meter en is v.v. van een grote schuifdeur aan de voorzijde. Stroom, verlichting en water aanwezig.

Tuinkamer annex atelier. Karakteristieke raampartijen maken het erg sfeervol. Afmetingen 4 x 4 meter.

Tuin:

Alle gebouwen staan in een parkachtige setting waarin een kreek vanaf de Maas richting het huis loopt. Vanaf de dijk zijn 2 inritten aanwezig. Hoge bomen, veel gras, degelijke oeverafwerking aan de Maas, gezellige hoekjes, een eigen strand enz enz. Het is te veel om te omschrijven. De beleving van de ruimte pal aan de rivier maken de locatie absoluut exclusief.

Start typing and press Enter to search