BRAKEL

Liesveldsesteeg 6

Tussen het groen!

Deze aan de achterzijde uitgebouwde vrijstaande woning met ruime vrijstaande schuur vindt u aan de rand van het dorp Brakel, vrij gelegen, maar toch nabij de voorzieningen van het dorp, midden tussen de fruitbomen en een diversiteit aan groen, biedt deze woning u veel privacy.

De woning staat op een perceel van circa 1.460 m2 eigen grond.

Omstreeks 1963 is de woning traditioneel gebouwd, opgetrokken in spouw, het dak is met dakpannen gedekt. Omstreeks 1984 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd.

icoon-bouwjaar

1963

icoon-huis

600 m3

icoon-perseel

1.460 m2

icoon-garage

schuur

icoon-prijs

VERKOCHT

Indeling begane grond:

Binnenkomst in de hal met toilet, meterkast, kelder en trapopgang naar de 1e verdieping.

Het toilet is voorzien van natuurlijke ventilatie middels een venster. De ruime woonkamer met erker is voorzien van een schouw met houtkachel. De vloer is voorzien van een parket vloer. Aangrenzend aan de woonkamer is middels een schuifpui de muziekkamer/werkkamer te bereiken, met een plafondhoogte van maar liefst 3.16 meter ( 33m2). Middels een loopdeur is de achtertuin te bereiken. Vloerafwerking plavuizen, wandafwerking spuitwerk.

De keuken is voorzien van een houten inbouwkeuken met het volgende aan apparatuur:

  • 4 pits gaskookplaat;
  • Afzuigkap;
  • Oven;
  • Dubbele wasbak.

De keuken is in een speelse opstelling geplaatst en heeft achter de keuken nog extra bergruimte. Vloerafwerking plavuizen, wandafwerking tegels. De loopdeur geeft toegang tot de achterzijde van de woning.

Indeling 1e verdieping:

Aan de overloop grenzen maar liefst 5 slaapkamers, een badkamer en een aparte waskamer met de witgoedaansluiting. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een bad en toilet.

De ouder slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, voorzien van een wastafelmeubel en vaste kast. Vloerafwerking houten vloer, wandafwerking behang.

Slaapkamer 3 heeft een vaste kast. Vloerafwerking vloerbedekking, Wandafwerking behang.

Extra overloop doordat er in de jaren 80 een aanbouw is gerealiseerd aan de achterzijde van de woning middels hout skelet bouw. Hier is nog een hal met cvopstelling en boiler. Aparte waskamer met de witgoedaansluitingen en dubbele wastafelmeubel.

Aan de achterzijde van de woning in de aanbouw grenzen nog eens 2 slaapkamers beide voorzien van een houten vloer deels voorzien van behang en houtwerk.

Middels een vlizotrap is een bergzolder te bereiken.

Tuin:

De tuin is voorzien van een diversiteit aan beplanting. Zo staan er onder andere een aantal fruitbomen en er is een moestuin aanwezig, een gazon, sierbestrating en een diversiteit aan sierbeplanting. Er is een puls voor water voorziening. De oprit van de woning geeft gelegenheid tot het parkeren van meerdere auto’s.

De ruime vrijstaande garage/schuur (8.46 x 7.00 meter) is in al zijn degelijkheid gebouwd, voorzien van een zolder met lier voor het opslaan van spullen. Er is een aparte ruimte voor zogenoemde droogopslag. Op het dak van de garage/schuur liggen 16 zonnepanelen.

Bijzonderheden:

  • Verwarming middels een Remeha Calenta (circa 2013)
  • Warm water middels cv en boiler (Wesen)
  • De woning is voorzien van een waterontharder.
  • De keuken is voorzien van waterzuivering (Osmose).
  • In de schuur is een aansluiting voor krachtstroom aanwezig.
  • Voor deze woning geldt de bestemming bedrijfsmatig.

Start typing and press Enter to search