BRUCHEM

Hoogveldweg 4

Ruimte en mogelijkheden!

Dat is wat deze vrijstaande woning u te bieden heeft! Dit object is zeer geschikt voor, hobbyisten of paardenliefhebbers. Deze woning heeft een paardenbak en een paardenstal voor het plaatsen van paarden.

Deze woning is omstreeks 1969 traditioneel gebouwd, opgetrokken middels spouwmuren en het dak is met dakpannen gedekt. De schuur is aan de achterzijde inpandig te bereiken, de naastgelegen voormalig ketelhuis heeft een aparte ingang.

icoon-huis

487 m3

icoon-perseel

2580 m2

icoon-bouwjaar

1969

icoon-prijs

449.000 k.k.

Indeling begane grond:

Ruime hal met meterkast, trapopgang naar 1e verdieping toegang tot woonkamer, toilet, zitkamer, werkkamer, toilet en badkamer.

De zitkamer en werkkamer kunnen ook gebruikt gaan worden als extra slaapkamers. 1 daarvan heeft een vaste kast.

De badkamer is voorzien van een zitbad en een wastafel.

Ruime L-vormige woonkamer met schouw en open haard is een gezellige ruimte met aparte zitje en via openslaande schuifdeuren toegang naar de tuin.

Via de woonkamer is de woonkeuken te bereiken, deze is voorzien van een ruime kelder en apart vaste kast.

De keuken betreft een ruim opgezet keukenblok, gesitueerd in een L-vorm, heeft een lichte kleuropstelling en het volgende aan apparatuur:

  • 4-pits kookplaat;
  • Spoelbak;
  • Vaatwasser
  • Afzuigkap
  • Diverse boven en onderkasten.

Via de woonkeuken is de inpandige schuur te bereiken, deze is deels in gebruik als bijkeuken omdat hier de witgoedaansluitingen zijn gevestigd. Ideale ruimte voor bijvoorbeeld een klusjesman of hobbyisten om werkzaamheden uit te voeren. Het voormalig ketelhuis heeft een aparte ingang en is een gelijksoortige ruimte als de inpandige schuur en is ideaal geschikt voor bijvoorbeeld opslag.

Indeling 1e verdieping:

Aan de overloop grenzen 2 slaapkamers. De slaapkamer nu in gebruik als ouderslaapkamer is voorzien van vaste kastruimte.

De slaapkamer grenzend aan het overloopje is eigenlijk meer een tussenkamer en geeft toegang aan nog eens 2 slaapkamers.

Tussenkamer en slaapkamer zijn voorzien van knieschotten en geven zo veel opbergmogelijkheid.

Tuin:

De tuin rondom de woning bestaat uit een ruime oprit, paardenbak en paardenstal. De paardenstal is voorzien van professionele paardenboxen
De achtertuin gelegen aan de andere zijde van de woning heeft een diversiteit aam beplanting een gazon en sierbestrating.

Start typing and press Enter to search