BRUCHEM

Hoogveldweg 4

Ruimte en mogelijkheden!

Dat is wat deze vrijstaande woning u te bieden heeft! Dit object is zeer geschikt voor, hobbyisten, ondernemers of paardenliefhebbers. De inpandig te bereiken schuur achter en naast de woning geeft veel opties en mogelijkheden. Er is een rijbak en een paardenstal voor het plaatsen van 4 paarden.

De woning is omstreeks 1969 traditioneel gebouwd, opgetrokken middels spouwmuren en het dak is met dakpannen gedekt. De schuur is aan de achterzijde inpandig te bereiken en het daar naastgelegen voormalig ketelhuis heeft een aparte ingang.

icoon-huis

487 m3

icoon-perseel

2580 m2

icoon-bouwjaar

1969

icoon-prijs

429.000 k.k.

Indeling begane grond:

Ruime hal met meterkast, trapopgang naar 1e verdieping toegang tot woonkamer, toilet, zitkamer, werkkamer, toilet en badkamer.

De zitkamer en werkkamer kunnen ook gebruikt worden als extra slaapkamers. 1 daarvan heeft een vaste kast.

De badkamer is voorzien van een zitbad en een wastafel.

Ruime L-vormige woonkamer met schouw en open haard is een gezellige ruimte met een aparte zitje en geeft via openslaande schuifdeuren toegang tot de tuin.

Via de woonkamer is de woonkeuken te bereiken, deze is voorzien van een ruime kelder en aparte vaste kast.
De keuken betreft een ruim opgezet keukenblok, gesitueerd in een L-vorm en heeft een lichte kleuropstelling en het volgende aan apparatuur:

  • 4-pits kookplaat;
  • Spoelbak;
  • Vaatwasser
  • Afzuigkap
  • Diverse boven en onderkasten.

Via de woonkeuken is de inpandige schuur te bereiken.

Indeling 1e verdieping:

Aan de overloop grenzen 2 slaapkamers. De slaapkamer nu in gebruik als ouderslaapkamer is voorzien van vaste kastruimte.

De slaapkamer grenzend aan het overloopje is eigenlijk meer een tussenkamer en geeft toegang aan nog eens 2 slaapkamers.

Tussenkamer en slaapkamer zijn voorzien van knieschotten en geven zo veel opbergmogelijkheid.

Tuin:

De tuin rondom de woning bestaat uit een ruime oprit, paardenbak en paardenstal. De paardenstal is voorzien van 4 professionele paardenboxen
De achtertuin gelegen aan de andere zijde van de woning heeft een diversiteit aam beplanting een gazon en sierbestrating.

Schuren:

De inpandig te bereiken schuur is deels in gebruik als bijkeuken omdat hier de witgoedaansluitingen zijn gevestigd.
Ideale ruimte voor bijvoorbeeld een ondernemer, klusjesman of hobbyisten om werkzaamheden uit te voeren. Het voormalig ketelhuis heeft een aparte ingang en is een gelijksoortige ruimte als de inpandige schuur en is ideaal geschikt voor bijvoorbeeld opslag. Totale afmeting schuren 9 x 21 meter.

Aangrenzend aan de schuren staat nog een tuinderskas, deze is met glas overdekt, de zijwanden zijn gedeeltelijk bekleed met damwandpanelen.

Deze overdekte ruimte en de paardenstal zijn te bereiken via een aparte oprit.

Afmeting overdekte ruimte 27 x 6.5 meter.

De afmeting van de paardenbak is 19 x 30 meter.

De professionele paardenstal met 4 paardenboxen heeft een afmeting van 12 x 7 meter.

Start typing and press Enter to search